Træfældning

Vi har de rette teknikker til at fælde træer på korrekt vis. Der kan være mange årsager til fældning. Træer kan også være syge – måske har træet svamp, så skal man være særlig opmærksom. For jo svagere træet er, jo større er risikoen for at træet kan vælte under en storm elle i kraftig vind. Træer kan også bare blive for store og tage for meget lys i huset eller i haven.

Sektionsfældning

På områder og i haver, hvor pladsen ikke tillader, at man fælder træet på normal vis, kan vi tilbyde professionel sektionsfældning. Hos A. H. Træfældning har vi styr på teknikkerne i forbindelse med denne type fældning. Ofte indebærer opgaven, at vi klatrer op i træet for at skære grene af, som så bliver firet ned via et hejsesystem. Det er en effektiv måde “at få nedlagt” store træer på. Vær opmærksom på, at træklatring med motorsav er et speciale, som udelukkende bør udøves af folk, der er uddannet med et træklatrekursus. Og det er vi hos A. H. Træpleje. Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden.

Beskæring

A. H. Træpleje tilbyder beskæring af træer.
Opstamning – kroneløft, reduktion af trækronen.
Opbygnings beskæring og kronesikring.
Udtynding, kronen tyndes ud og derved kan mere lys passere igennem.
Sikkerheds beskæring (fjernelse af knækkede eller døde grene)
Tilbagebeskæring
Form beskæring/klipning
Beskæring af frugttræer m.m.

Stormfald

Når stormen har hærget, og træerne er væltet, så kontakt A. H. Træpleje. Vi har lang erfaring med at skære stormfald fri, så haven igen kommer til at ligne sig selv. Det er enormt vigtigt at vide, hvordan man håndterer grene og stammer, som sidder i spænd – eksempelvis op ad er hus. Vi benytter forskellige arbejdsmetoder alt afhængig af, om det er et løv- eller et nåletræ. Efter mange år i faget, sidder det på rygraden, hvorfor vi kan klare opgaven effektivt.

Indtrækning af vanskelige træer

A. H. Træpleje udfører indtrækning af vanskelige træer – træer som kan være besværlige at komme til. Hvis et træ eksempelvis står tæt op ad et hus eller i nærheden af el-ledninger, er det en god idé at tage os med på råd. Vi har styr på teknikkerne samt den erfaring, der skal til for at fælde eller beskære træer uanset placering og hældning.

Stubfræsning

Vi er specialister i stubfræsning. Vi har mere end 15 års erfaring i stubfræsning , vi klarer alle opgaver, store og små, og elsker udfordringer. Vi fræser med en fjernstyret stubfræser på bælte. Maskinen er udstyret med en 4 cylinders turbo diesel med 60 HK, som også har et stort drejningsmoment – så vi har rigeligt med kræfter til alle størrelser af stubbe, hække, bambus mm. Maskinen kræver minimum 95 cm. i bredden for at kunne komme ind i haven, men ved større opgaver kan maskinen også kranløftes ind over hækken feks. Kontakt os og få et godt tilbud.

Se mere…

Flishugning

A. H. Træpleje tilbyder flishugning med flismaskine, der kan klare grene på op til 16 cm i diameter. I forbindelse med en fældningsopgave ønsker kunden ofte at beholde noget af flisen til andre formål. Vi tilbyder dog også opskæring til brænde, hvis du måtte have behov herfor.

Plantning af træer

A. H. Træpleje står gerne for at plante dine kommende træer. Vi sørger altid for den rette vejledning inden en opgave og rådgiver gerne om, hvad der vil være optimal beplantning i dit tilfælde. Alt dette afhænger af jordforhold m.m. Derfor kommer vi gerne ud og ser nærmere på din opgave, inden vi giver en pris.

Vedligeholdelse af grønne områder

Med pålidelige og dygtige samarbejdspartnere kan vi varetage opgaver i mange størrelsesordner for virksomheder. Vi kører vidt omkring på Sjælland, så kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.